Escaliers de Vlissingen

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 461666
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
94 livraison gratuite!

Description

L'escalier de Vlissingen est un moyen de minimalisme au bord de la mer dans la photographie noir et blanc. L'utilisation de filtres pour obtenir une vitesse d'obturation lente donne un bel effet sur l'eau et les nuages. Paysage.

En savoir plus sur Vandain Fotografie

Vandain Fotografie photo de profilWelkom, fotografie heeft me altijd geïnteresseerd ben graag creatief bezig. Vooral het spelen met licht, juiste compositie vinden om dikwijls een klassieker toch even anders vast te leggen. 'k Geniet gewoon van het maken van foto's en de resultaten, vooral in de natuur dat ontspant me. Een reden temeer om mijn werk op deze site te publiceren, zodat anderen er ook van kunnen genieten. Alvast bedankt voor de belangstelling.Bent u op zoek naar een originele wanddecoratie voor aan die kale muur? Neem dan eens een kijkje in mijn shop bij "Werk aan de Muur". Mijn werk kan op verschillende materialen en formaten geprint worden."http://VandainFotografie.werkaandemuur.nl"Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur" Niet alle werken kan je hier vinden, op https://500px.com/ingridvd kan je ook nog meerdere werken zien. Voor vraag over andere werken kan je steeds mailen ingridvandamme@live.be

Voir ses oeuvres